Over ons

 

MYLAPS Event Timing: voor snelle en nauwkeurige tijdregistratie

MYLAPS Event Timing is meer dan 20 jaar geleden opgericht in Nijmegen. Naast een vestiging in Nijmegen, hebben we in 2014 ook een vestiging in Haarlem geopend. MYLAPS Event Timing is onderdeel van MYLAPS Sports Timing en verzorgt tijdwaarnemingservices voor evenementen in Nederland. Ons team bestaat uit 6 vaste medewerkers en meer dan 20 freelance-timers.

Het team

 

 

 

 

 

 

 

 

Een revolutionair systeem

In 1993 introduceerde MYLAPS ’s werelds eerste automatische tijdwaarnemingssysteem voor hardloopwedstrijden: het ChampionChip systeem. Het systeem werd voor het eerst gebruik tijdens de Zevenheuvelenloop, en een jaar later werd het systeem geïntroduceerd bij de Marathon van Berlijn.

De introductie van het ChampionChip systeem zorgde voor een revolutie in de hardloopwereld. Hardloopevenementen waren niet langer aangewezen op een leger vrijwilligers die met een stopwatch soms duizenden lopers moesten klokken. Daarnaast hoefden atleten niet langer te vechten om een plek op de eerste startrij; het systeem maakte het mogelijk om bruto- en nettotijden te meten en na afloop konden resultaten direct berekend en gepubliceerd worden.

MYLAPS Event Timing

 

Meer dan tijdwaarneming alleen

We verzorgen tijdwaarneming en leveren aanvullende services aan meer dan 300 evenementen per jaar, voor verschillende sporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, triathlons en meer.

 

MYLAPS Sports Timing

MYLAPS Event Timing is een onderdeel van MYLAPS Sports Timing. MYLAPS Sports Timing ontwikkelt en produceert tijdwaarnemingsystemen en is wereldmarktleider voor zowel de actieve als gemotoriseerde sportmarkt. Duizenden sportevenementen en miljoenen atleten over de hele wereld maken gebruik van MYLAPS systemen

 

Meer informatie over MYLAPS Sports Timing kunt u vinden op www.mylaps.com.

Algemene voorwaarden 

Hier staan de Algemene Voorwaarden MYLAPS Event Timing.

Referenties

Wij verzorgen tijdwaarneming voor veel verschillende sportevenementen, zoals kleine lokale wedstrijdjes, maar ook massa-evenementen als de Marathon van Rotterdam en de Dam tot Damloop.

Event Timing