Nieuws

MYLAPS Event Timing tekent een nieuw 3-jarig contract met Ronald Veerbeek van Stichting de 7-Heuvelenloop

Contract - 7 heuvelen(06-02-2018) Voor de 3 evenementen van St de 7-Heuvelenloop (Stevensloop, Marikenloop en 7-Heuvelenloop) zal MYLAPS Event Timing van 2018 t/m 2020 de tijdwaarneming weer mogen verzorgen. Na het enorme succes van de Eventapp bij de 7-Heuvelenloop in 2017, waarbij er op iedere km een split registratiepunt lag en volgers de tussentijden en finishtijden van de atleten LIVE in de app te zien kregen, zal er nu bij alle 3 de evenementen van St de 7-Heuvelenloop de Eventapp worden ingezet.

MYLAPS Event Timing tekent een nieuw contract voor 2018 met Mario Kadiks van Golazo Sports

Contract - Golazo(20-12-2017) Voor 14 evenementen van Golazo Sports (waaronder Rotterdam Marathon en CPC loop) zal MYLAPS Event Timing in 2018 de tijdwaarneming weer mogen verzorgen. Daarnaast zal er voor de Rotterdam Marathon, Eindhoven Marathon en de CPC loop de MYLAPS EventApp worden ingezet, waardoor toeschouwers overal ter wereld via livetracking hun familie, vrienden, kennissen en andere atleten tijdens de loop kunnen volgen.

MYLAPS Event Timing tekent een nieuw 3-jarig contract met Cees Pronk van Le Champion

Contract - Le Champion(15-11-2017) Voor 19 evenementen van Le Champion (waaronder Amsterdam Marathon en Dam tot Damloop) zal MYLAPS Event Timing van 2018 t/m 2020 de tijdwaarneming weer mogen verzorgen. Daarnaast wordt er voor alle evenementen van Le Champion de registratie geregeld en gesupport. Voor een aantal van deze evenementen wordt ook gebruikt gebruikt van onze EventApp en onze Photo/Video oplossing.

Sport Industry Award for MYLAPS EventApp!

SPIA 2The MYLAPS EventApp has just been voted ‘Best Sports Digital Platform of the Year’! At the Sport Industry Awards Asia in Bangkok the MYLAPS EventApp used at the Standard Chartered Kuala Lumpur Marathon was voted ‘Best Sports Digital Platform of the Year’. The jury measured nominees based on: Engagement of all stakeholders Effectiveness of the platform Efficiency Sponsor value Get full insights on what our EventApp solution can do for your event!  

Stagair gezocht!!

Stagair Gezocht    Stageplaats MYLAPS Event Timing Ben jij opzoek naar een uitdaging en wil je kennismaken met Sports Timing? Jaarlijks nemen ruim 20 miljoen sporters deel aan evenementen die met onze technologie getimed worden. Enkele van deze evenementen zijn de 24 uur van Le Mans, Boston Marathon, Amsterdam Marathon, CIKFIA Karting World Championship, Giro d’Italia, Ironman Triathlon, Indianapolis Motor Speedway, Olympische Spelen en Super GT Japan. Ons internationale Hoofdkantoor bevindt zich in Haarlem. Daarnaast hebben wij nog 3 kantoren in Nederland en 4 wereldwijd. Wij kenmerken ons door een gedreven, innovatieve organisatie, waarbij een winnaarsmentaliteit, hands-on instelling en ondernemerschap hoog […]

MYLAPS Event Timing zwaait Para triatleten uit op weg naar Rio

13669509_530467540493787_1288043674292868796_oTijdens de triathlon championship Rotterdam 2016 konden triatleten alvast kennismaken met het parcours voor de WK triathlon in 2017. Het parcours dat langs de meeste architectonische gebouwen van Rotterdam ging werd als eerst getest door de fanatieke triathleten in de dop t/m 14 jaar. Daarnaast was er op zaterdag ook nog plaats voor een wedstrijd in de ETU European Sprint Cup waar Europeanen het in de kortste afstand van de triathlon tegen elkaar opnamen. Na dit spektakel van de zaterdag stonden veel Rotterdammers in het mooie weer te kijken bij het volle programma van de zondag. Met onder meer een […]

MYLAPS Event Timing steeds vaker te vinden in het buitenland

13147400_1191415007535709_3290068040754466226_oMYLAPS Event Timing is niet alleen actief in Nederland. Ook steeds meer internationale wedstrijden schakelen de hulp in van MYLAPS Event Timing. Afgelopen weekend zaten onze collega’s in Nigeria bij de Okpekpe Road Race en ook dit jaar vliegt MYLAPS Event Timing weer alle kanten op. Met deze internationale ontwikkelingen breidt MYLAPS Event Timing zich steeds verder uit.

EventKit: dé oplossing voor kleinere hardloopevenementen!

eventkit_imageSpeciaal voor kleine evenementen, tot maximaal 500 deelnemers, bieden we EventKit. Met EventKit kan de organisatie van het evenement zelf de tijdwaarneming verzorgen; het systeem is eenvoudig op te zetten en te bedienen. Kijk bij onze systemen voor meer informatie of neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden!

MYLAPS bij Fit op 6

ignaa2t

De 31e Scholten Awater Zevenheuvelenloop

7Afgelopen zondag stonden ruim 25.000 deelnemers aan de start van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop op de Groesbeekseweg in Nijmegen. Bij de mannen schreef de Ethiopiër Abera Kuma de 31e editie van de Zevenheuvelenloop op zijn naam in 42:18 minuten . Bij de vrouwen was Priscah Jeptoo de snelste in een tijd van 46.59 minuten. Ook de Zevenheuvelennacht, de 7 kilometer lange wedstrijd in het donker op zaterdagavond trok veel deelnemers. Er hebben bijna 6000 deelnemers deelgenomen. Mike Foppen werd de winnaar bij de mannen en bij de vrouwen was Anouk Lindenholz de snelste.