Producten

championchip

ChampionChip

Voor veel mensen is hardlopen een belangrijk onderdeel van het leven. Je kunt je ChampionChip wereldwijd bij hardloopwedstrijden en triathlons gebruiken als officiële timingchip*.

*Vraag je club of wedstrijdorganisatie of de MYLAPS ChampionChip ondersteund wordt.

Bestel je ChampionChip via onze webshop.

 

MYLAPS ProChip

MYLAPS ProChip

De ProChip is geoptimaliseerd voor sporten waarbij hogere snelheden gehaald worden, zoals wielrennen, schaatsen en skeeleren. De ProChip kan gebruikt worden bij evenementen waar het ProChip systeem wordt gebruikt en op locaties waar een ProChip systeem is geïnstalleerd.  Deze chip is verkrijgbaar met een 1-, 2- of 5-jarig abonnement: de ProChip FLEX . De ProChip kan ook door evenementen gehuurd worden.

ProChips worden verkocht via de website van MYLAPS Sports Timing, klik hier voor meer informatie en om een ProChip FLEX te bestellen.

 

Enkelband

Enkelbandjes

Bij triathlons wordt de chip gedragen met behulp van een enkelband. Bij iedere ProChip krijgt u een enkelband meegeleverd en wanneer u een chip huurt ontvangt u ook een enkelband. Daarnaast kunt u op mylaps.com een losse enkelband bestellen.

 

Let op: voor alle chips geldt dat het verbindingsstreepje in de chipcode er alleen voor de leesbaarheid is: deze hoort niet bij de code. Daarnaast komt er nooit een O in de code voor: dit is altijd een nul. Check altijd vooraf bij de organisatie welk type chips ondersteund worden!