Producten

Gele ChampionChip (klassiek)

ChampionChip

Als u regelmatig aan sportevenementen deelneemt is een persoonlijke ChampionChip een voordelige oplossing. Een ChampionChip kost éénmalig 30 euro en kan bij alle evenementen gebruikt worden waar het ChampionChip systeem gebruikt wordt. De ChampionChip dient op de schoen in de veter of om de enkel gedragen te worden. Er zijn enkelbandjes verkrijgbaar waar de chip aan bevestigd kan worden: ideaal voor gebruik bij triathlons.

Gele ChampionChip (met logo)

chipcode

De gele ChampionChip met logo heeft dezelfde eigenschappen als de klassieke ChampionChip, maar is voorzien van het klassieke ChampionChip logo. Voor evenementen bieden we de mogelijkheid om de chip te voorzien van een eigen logo.

 

Groene ChampionChip

groenechip

De groene ChampionChip is goedkoop in aanschaf; voor ieder evenement waar u de groene chip gebruikt, dient een kleine gebruikersfee betaald te worden aan de organisatie.

Deze chip is niet noodzakelijk persoonlijk, maar kan wel geregistreerd worden. U kunt uw groene chip na aanschaf 3 maanden lang gratis gebruiken op TimePoint locaties. Na deze introductieperiode kunt u het gebruik op TimePoint locaties verlengen voor 8 euro per jaar.

Witte ChampionChip

Witte ChampionChip

Bij verschillende evenementen wordt gebruik gemaakt van de witte ChampionChip. Deze chip is alleen voor het betreffende evenement geldig en kan niet geregistreerd worden als persoonlijke ChampionChip. De chip wordt vooral gebruikt voor bedrijfslopen en jeugdwedstrijden. Na afloop dient de chip ingeleverd te worden bij de wedstrijdorganisatie.

 

MYLAPS ProChip

MYLAPS ProChip

De ProChip is geoptimaliseerd voor sporten waarbij hogere snelheden gehaald worden, zoals wielrennen, schaatsen en skeeleren. De ProChip kan gebruikt worden bij evenementen waar het ProChip systeem wordt gebruikt en op locaties waar een ProChip systeem is geïnstalleerd.  Deze chip is verkrijgbaar met een 1-, 2- of 5-jarig abonnement: de ProChip FLEX . De ProChip kan ook door evenementen gehuurd worden.

ProChips worden verkocht via de website van MYLAPS Sports Timing, klik hier voor meer informatie en om een ProChip FLEX te bestellen.

Enkelbandjes

Enkelband

Bij triathlons wordt de chip gedragen met behulp van een enkelband. Bij iedere ProChip krijgt u een enkelband meegeleverd en wanneer u een chip huurt ontvangt u ook een enkelband. Daarnaast kunt u op mylaps.com een losse enkelband bestellen.

 

 

 

Let op: voor alle chips geldt dat het verbindingsstreepje in de chipcode er alleen voor de leesbaarheid is: deze hoort niet bij de code. Daarnaast komt er nooit een O in de code voor: dit is altijd een nul. Check altijd vooraf bij de organisatie welk type chips ondersteund worden!